The DijonStock Digital Home Recording Support Forum

*** USER REGISTRATION DISABLED! FOR ACCESS TO THE BOARD, MAIL TO registration AT dijonstock DOT com. THANK YOU ***
It is currently Sat Sep 23, 2017 6:21 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Two G's
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 6:19 am 
Offline
Welcome to the Forum!

Joined: Tue Mar 08, 2005 3:18 am
Posts: 2
I don't know if this has been asked here, but I'm new to midi and I just bought a second G. I want to link them together and have one G run the controls on both Units. I've read the manual and think I have a pretty good idea of what to do, but any advice would be very much appreciated.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two G's
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 2:35 pm 
Offline
Mr. Electonica Dude
User avatar

Joined: Wed Jul 14, 2004 1:48 am
Posts: 11452
Location: Godly Taxas
Favourite food: Frog Legs
Machine type: AW4416
The search feature yielded this


Welcome to the party.

_________________
THE MUSIC IS DOWN IN HERE
____________________________________________________

Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two G's
PostPosted: Thu Apr 17, 2008 5:10 pm 
Offline
Robbie The Botkiller
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2004 12:46 pm
Posts: 5004
Location: Netherlands
Favourite food: Ria's cheesecake
Machine type: AW16G
Joined: Tue Mar 08, 2005

Posted: Thu Apr 17, 2008 6:19 am

Posts: 1

:shock:

Welcome to the forum, tliedel, enjoy.

I ended up NOT linking them but pressing rec&play on both machines simultaneously. After putting the tracks together on one machine lining them up is a quite easy job.

_________________

Don't judge the coffee by its cup.
The proof of the cheese is in the eating


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two G's
PostPosted: Sat Apr 19, 2008 3:27 am 
Offline
Welcome to the Forum!

Joined: Tue Mar 08, 2005 3:18 am
Posts: 2
Hey guys. Just thought I'd let you know. I hooked the second G. Took a little playing with it get the midi working. I figured out that the MTC has to be off on the Slave under Midi Out. I ran from the stereo out to 5 & 6 on the Master. We just spent the night playing with it and getting familiar with the setup. It works AWESOME! I'm diggin' this setup. Thanks for the help.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group