The DijonStock Digital Home Recording Support Forum

*** USER REGISTRATION DISABLED! FOR ACCESS TO THE BOARD, MAIL TO registration AT dijonstock DOT com. THANK YOU ***
It is currently Wed Jan 24, 2018 1:36 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 21, 2009 3:11 am 
Offline
Welcome to the Forum!

Joined: Fri Aug 21, 2009 3:05 am
Posts: 1
Favourite food: burger
Machine type: AW16G
I have been using my AW16G for several years. Recently, all sounds connected through the input channels have become distorted and occasionally lose volume over time. Anyone know what might be causing this issue?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 21, 2009 8:57 am 
Offline
Robbie The Botkiller
User avatar

Joined: Sat Jun 19, 2004 12:46 pm
Posts: 5048
Location: Netherlands
Favourite food: Ria's cheesecake
Machine type: AW16G
Hi ssteele, welcome to the forum.

I don't know what that might be. Have you tried a reset (unplug it for a longer period of time)? Have you tried creating a new song and recall initial data from the scenes? I have had strange phenomena disappear by formatting the HD (puts all settings flat - even a few that are skipped by the initial data recall). Are you sure you offer the inputs a clean signal (so, the problem is not BEFORE the G in the signal chain)?

Any more takers?

_________________

Don't judge the coffee by its cup.
The proof of the cheese is in the eating


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group