The DijonStock Digital Home Recording Support Forum

*** USER REGISTRATION DISABLED! FOR ACCESS TO THE BOARD, MAIL TO registration AT dijonstock DOT com. THANK YOU ***
It is currently Sun Sep 24, 2017 4:00 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: sonar question
PostPosted: Mon Dec 01, 2008 11:08 pm 
Offline
The Reverend
User avatar

Joined: Mon Jan 30, 2006 7:45 am
Posts: 4047
Location: dusty border town
Favourite food: cheddar-lol
Machine type: AW16G
haven't used sonar in a few months ... :oops:

anyway, the last time i used it I had it set for two monitors, one for track view and the other for console view...the monitor with the console view just died, and for the life of me, I can't figure out how to get the console view back on my main monitor...any ideas? couldn't find the enable floating button either...

_________________
it's funny, the older you get, the older you wanna be


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sonar question
PostPosted: Tue Dec 02, 2008 3:36 am 
Offline
Mr. Electonica Dude
User avatar

Joined: Wed Jul 14, 2004 1:48 am
Posts: 11452
Location: Godly Taxas
Favourite food: Frog Legs
Machine type: AW4416
Easy one slick..............

Load project

Views > layouts > vertical >enter key

the console view will be one the left monitor and the track view screen will be on the right .

Resize these windows to suit and hit the ctrl - s keys which will save the layout to the project.

You can also save this layout to a template (which I load for all new projects)

Hit help and type layouts and the proceedure is explained in depth.

I labled mine 'double monitors" which I load upon each new project initiation.

msg

_________________
THE MUSIC IS DOWN IN HERE
____________________________________________________

Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sonar question
PostPosted: Tue Dec 02, 2008 4:59 am 
Offline
The Reverend
User avatar

Joined: Mon Jan 30, 2006 7:45 am
Posts: 4047
Location: dusty border town
Favourite food: cheddar-lol
Machine type: AW16G
mrskygod wrote:
Easy one slick..............

Load project

Views > layouts > vertical >enter key

the console view will be one the left monitor and the track view screen will be on the right .

Resize these windows to suit and hit the ctrl - s keys which will save the layout to the project.

You can also save this layout to a template (which I load for all new projects)

Hit help and type layouts and the proceedure is explained in depth.

I labled mine 'double monitors" which I load upon each new project initiation.

msg




Views--ok
Layouts--ok
Vertical-- huh? no option for me to choose this???

_________________
it's funny, the older you get, the older you wanna be


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: sonar question
PostPosted: Tue Dec 02, 2008 5:04 am 
Offline
The Reverend
User avatar

Joined: Mon Jan 30, 2006 7:45 am
Posts: 4047
Location: dusty border town
Favourite food: cheddar-lol
Machine type: AW16G
sherlock just figured it out...had to go into the display settings and dump the dead one...thanks for your help Geno...still would like to know why I can't access the vertical layout though...

_________________
it's funny, the older you get, the older you wanna be


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group